• Автомобилни газови уредби - газов инжекцион

Система адаптираща автомобил с инжекцион за гориво пропан-бутан. Предлагаме всички марки автомобилни газови уредби и инжекционни инсталации, нови и втора ръка, при желание на клиента, като цената за втора употреба е по договаряне. Плащането може да стане и на лизинг при нашите партньори, с нулево или малко оскъпяване. Също така, отделно може да ви предложим и всички резервни части за АГУ - инжектори, филтри, изпарители, газови бутилки и т.н. Газ сервизът извършва професионален, висококачествен монтаж на предлаганите газови уредби, включен в цените, упоменати в сайта. Може да закупите и резервни части за АГУ и инжекционни газови уредби от магазина ни онлайн, просто се обадете на телефоните или пишете.

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

EuropeGas е полска фирма производител на оборудване за газово-инжекционни системи. Серията EG Avancе е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ, подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Подходяща е за съвременни автомобили със сложна електроника.

Още инфо...>

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Газово инжекционната система A.E.B. е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ, подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Подходяща е за съвременни автомобили със сложна електроника.

Още инфо...>

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН Landi

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

Тази система е предназначена за преустройство на бензинови автомобили за работа на гориво пропан-бутан (LPG). 

- Landi LSI-ONE 4 цилиндъра - цена  1100 лв.

Още инфо...>

 

Landirenzo Omegas Evo  ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти на газовите инжекционни системи "Landirenzo" е италианската фирма Landi Renzo S.p.A. 

- Landirenzo Omegas Evo 4 цилиндъра - цена 1350 лв., промо цена 1250 лв.

Още инфо...>

 

alt

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН БЮДЖЕТЕН КЛАС

- Tamona еко - 4 цилиндъра - цена  595 лв. 

 Компютър и софтуер латвийския Tamona Progas,  комбиниран с турски изпарител, рейки и евросонда. Проектиран е да е най-евтиния на пазара и същевременно да работи безупречно при нисък разход на пропан-бутан и запазена мощност на автомобила.

Гаранция 1 година.

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

Газовите инжекционни системи за гориво пропан-бутан Tamona ProGAS са разработени от фирма "Тамона" - Латвия, произвеждаща допълнително електронно оборудване за автомобили.

- Tamona ProGas - 4 цилиндъра - цена  790 лв. 

Още инфо...>

 

alt

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Газовите инжекционни системи "VEGA" са разработени от БСМ ООД.

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН БЮДЖЕТЕН КЛАС

- Vega 1 - 4 цилиндъра - цена   810 лв., промо цена 695 лв.

Още инфо...>

 

fobos ГАЗ - лого

 

Предлаганите газови инжекционни системи "FOBOS" са предназначени  за конвертиране на бензинови двигатели за  използване на гориво пропан-бутан (LPG). 

 ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН БЮДЖЕТЕН КЛАС

- Fobos 4 - 4 цилиндъра - цена 890 лв. промо цена 700 лв. 

Още инфо...>

 

   alt

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Газовите инжекционни системи "Bardolini" са разработени от БСМ ООД.

- Bardolini - 4 цилиндъра - цена   1100 лв.

Още инфо...>

 

  alt

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти на газовите инжекционни системи "Романо" е италианската фирма ROMANO SRL. 

 

- Romano Antonio Eco 4 цилиндъра - цена 1200 лв., промо цена 1050 лв.; гаранция 2 години / 50 000 км

Още инфо...>

 

alt

RSgas е официален, оторизиран, гаранционен сервиз на LOVATO България

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС  

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти (компютър, софтуер, изпарител, рейка, евросонда) на газовите инжекционни системи "Ловато" е италианската фирма LOVATO S.p.A.  

- Lovato (old) - 4 цилиндъра - цена 950 лв., промо цена  850 лв. - гаранция 2 г. / 50 000 км (до изчерпване на количествата).

Още инфо...>