alt

RSgas е официален, оторизиран, гаранционен сервиз на LOVATO България

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС  

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти (компютър, софтуер, изпарител, рейка, евросонда) на газовите инжекционни системи "Ловато" е италианската фирма LOVATO S.p.A.  

- Lovato (old) - 4 цилиндъра - цена 1050 лв. - гаранция 2 г. / 50 000 км (до изчерпване на количествата).

В цената на системата Lovato /old/ са включени: ECU, изпарител и рейка Lovato, евросонда Mimgas, бутилка 20-40 литра,  монтаж и настройка.

- Lovato Easy Fast - Smart - 4 цилиндъра -  цена 1200 лв. - гаранция 5 г. / 150 000 км.

Системата Lovato Easy Fast Smart е предназначена за преустройство за работа на газ на автомобили с 4 цилиндрови двигатели и се характеризира с високотехнологично и надеждно изпълнение. Компонентите на системата са интегрирани, което намалява необходимото пространство.

- Lovato Easy Fast OBD-II - 4 цилиндъра - цена 1550 лв.- гаранция 5 г. / 150 000 км.

- Lovato Easy Fast OBD-II - 6 цилиндъра - цена 1850 лв.- гаранция 5 г. / 150 000 км.

- Lovato Easy Fast OBD-II - 8 цилиндъра - цена 2900 лв.- гаранция 5 г. / 150 000 км.

Системата Lovato Easy Fast OBDII е предназначена за автомобили с OBD, с 4/6/8-цилиндрови двигатели. Предимствата на OBD функцията са: газовият компютър е директно комуникиращ с бензиновия компютър през OBD порта на автомобила, като се осъществява постоянна адаптация към работата на двигателя. Това осигурява оптимална настройка на горивната смес, нисък разход, оптимална мощност, избягване записа на грешки в бензиновия компютър и широк набор от допълнителни опции.

 

Тези системи са подходящи за всички видове автомобили до 2003 г., като Easy Fast OBD и за по-нови модели.

Препоръчват се за следните марки автомобили:  BMW, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo

Цената включва пълен комплект газово-инжекционна система Lovato с монтаж и настройка. Всички уредби са с включена цилиндрична бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с 5-степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Гаранцията за всички модели е 5 години или 150 000 км (с изключение на случаите, при които изрично е посочен друг срок)

Цените могат да претърпят корекция при някои модели автомобили, при които монтажът е усложнен.                   

♦  Допълнителни опции:

- Тороидална бутилка (тип резервна гума) / в зависимост от обема / – от 50 до 150 лв.

- Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.

- Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 30 лв.

- Кит за омасляване на клапани Flashlube – виж тук

Lovato - газова уредба за инжекцион - компоненти

sex video