Газовите инжекционни системи за гориво природен газ (метан) (CNG), които предлагаме са Romano, Bardolini и VEGA 2, системи  последно поколение. 

Bardolini - 4 цилиндъра - цена 1300 лв., промо цена 1100 лв.

Bardolini - 6 цилиндъра - цена 1550 лв., промо цена 1350 лв. 

VEGA 2 - 4 цилиндъра - цена 1200 лв., промо цена 1000 лв. 

VEGA 2 - 6 цилиндъра - цена 1450 лв., промо цена 1250 лв.

Romano - 4 цилиндъра - цена 1500 лв., промо цена 1280 лв. 

Romano - 6 цилиндъра - цена 1750 лв.

Характеризират се с прецизно управление на впръскването на гориво в двигателя, регулиране на сместа по ламбда сонда посредством съвместната работа с бензиновия компютър на колата, което осигурява оптимален разход и подобрена динамика спрямо остарелите конвенционални метанови уредби. Вероятността за „гърмене” в смукателния колектор на автомобила е елиминирана. Метановата система е с 2 защитни електрически управлявани от метановия компютър клапана – един на крана при бутилката и един при изпарителя в двигателния отсек, осигуряващи  максимална защита и сигурност на автомобила. Загубата на мощност е значително по-малка в сравнение с конвенционалните уредби. Възможността за монтаж, обема и вида на бутилките се определят след оглед на автомобила.

Цената включва: пълен кит метанов инжекцион, монтаж и настройка, автоматичен превключвател с вграден индикатор за нивото на метан в бутилката. Гаранция 2 години или 50 000 км. 

♦ Допълнителни компоненти:

- Олекотени бутилки Faber/Cilbras – цена 9 лв./литър 

- Електромагнитен кран BRC със защита, сертифициран по R110 – цена 150лв.

За други варианти на китове и бутилки може да получите оферта по телефона или на е-мейл, след предварително уточняване на Вашите изисквания и възможностите на конкретния автомобил.

Метанова уредба- компоненти

sex video