ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН Landi

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

Тази система е предназначена за преустройство на бензинови автомобили за работа на гориво пропан-бутан (LPG). 

- Landi LSI-ONE 4 цилиндъра - цена  1100 лв.

Системата LSI ONE за пропан-бутан е подходяща за 3-4 - цилиндрови автомобили, както с последователно така и с едновременно впръскване на гориво в цилиндрите. Електромагнитните клапани позволяват успешна експлоатация в условия на замърсявания при режим газ. Тази технология удължава живота на инжекторите. Те са поставени в цялостно тяло, но бъдещата им поддръжка е улеснена, тъй като подлежат на смяна на отделни техни съставляващи компоненти. Софтуерно системата е снабдена с възможности за контролирано впръскване на бензин и позволява използването на различни стратегии на работа, които допълнително оптимизират системата.

Основни предимства: цялостна диагностика на газовата система; възможна съвместимост с бензин; инжекторна рейка с възможност за смяна на всяка дюза.

Цената включва пълен комплект газово-инжекционна система Landirenzo с монтаж и настройка. Всички уредби са с включена бутилка 20-60 литра, евросонда (нивомер) с 5-степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката.  Гаранция 2 години или 50 000 км. 

Цените могат да претърпят корекция при някои модели автомобили, при които монтажът е усложнен.                   

♦  Може да изберете допълнително:

- Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 50 лв.

- Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.

- Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 30 лв.

- Кит за омасляване на клапани Flashlube – виж тук

alt