• Автомобилни газови уредби - газов инжекцион

Система адаптираща автомобил с инжекцион за гориво пропан-бутан. Предлагаме всички марки автомобилни газови уредби и инжекционни инсталации, нови и втора ръка, при желание на клиента, като цената за втора употреба е по договаряне. Плащането може да стане и на лизинг при нашите партньори, с нулево или малко оскъпяване. Също така, отделно може да ви предложим и всички резервни части за АГУ - инжектори, филтри, изпарители, газови бутилки и т.н. Газ сервизът извършва професионален, висококачествен монтаж на предлаганите газови уредби, включен в цените, упоменати в сайта. Може да закупите и резервни части за АГУ и инжекционни газови уредби от магазина ни онлайн, просто се обадете на телефоните или пишете.

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Газово инжекционната система RSgas Skyline Smart OBD е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ, подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Подходяща е за съвременни автомобили със сложна електроника.

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG) и се състоят от следните компоненти: електронен блок - RSgas Skyline Smart; изпарител - NIGS, STAG, LOVATO или KME; инжектори - HANA 

- RSgas Skyline Smart OBD II - 4 цилиндъра - цена 1450 лв.; гаранция 3 години или 80000 км

- RSgas Skyline Smart OBD II - 6 цилиндъра цена 1800 лв.; гаранция 3 години или 80000 км 

- RSgas Skyline Smart OBD II 8 цилиндъра - цена 2500 лв.; гаранция 3 години или 80000 км

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

- RSgas Skyline Smart - 4 цилиндъра - цена 1200 лв.; гаранция 3 години или 80000 км

Цената включва пълен комплект газово-инжекционна система RSgas с монтаж и настройка. Всички уредби са с включена цилиндрична бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с 5-степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. 

♦  Допълнителни опции:

- Тороидална бутилка (тип резервна гума) /в зависимост от обема/ – от 50 до 150 лв.

- Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 / 150 лв.

- Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 30 лв. (когато автомобилът позволява такъв монтаж) 

- Кит за омасляване на клапани Flashlube – виж тук

 

 
 
 

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

EuropeGas е полска фирма производител на оборудване за газово-инжекционни системи. Серията EG Avancе е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ, подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Подходяща е за съвременни автомобили със сложна електроника.

Още инфо...>

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Газово инжекционната система A.E.B. е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ, подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Подходяща е за съвременни автомобили със сложна електроника.

Още инфо...>

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН Landi

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

Тази система е предназначена за преустройство на бензинови автомобили за работа на гориво пропан-бутан (LPG). 

- Landi LSI-ONE 4 цилиндъра 

Още инфо...>

 

alt

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Газовите инжекционни системи "VEGA" са разработени от БСМ ООД.

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН БЮДЖЕТЕН КЛАС

- Vega 1 - 4 цилиндъра - цена   950 лв.

Още инфо...>

 

fobos ГАЗ - лого

 

Предлаганите газови инжекционни системи "FOBOS" са предназначени  за конвертиране на бензинови двигатели за  използване на гориво пропан-бутан (LPG). 

 ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН БЮДЖЕТЕН КЛАС

- Fobos 4 - 4 цилиндъра - цена 950 лв. 

Още инфо...>

 

   alt

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН СРЕДЕН КЛАС

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Газовите инжекционни системи "Bardolini" са разработени от БСМ ООД.

- Bardolini - 4 цилиндъра - цена   1250 лв.

Още инфо...>

 

  alt

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти на газовите инжекционни системи "Романо" е италианската фирма ROMANO SRL. 

 

- Romano Antonio Eco 4 цилиндъра - цена 1200 лв., промо цена 1150 лв.; гаранция 2 години / 50 000 км

Още инфо...>

 

alt

RSgas е официален, оторизиран, гаранционен сервиз на LOVATO България

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ВИСОК КЛАС  

Предлаганите системи са предназначени за гориво пропан-бутан (LPG). Производител на всички основни компоненти (компютър, софтуер, изпарител, рейка, евросонда) на газовите инжекционни системи "Ловато" е италианската фирма LOVATO S.p.A.  

- Lovato (old) - 4 цилиндъра - цена 1050 лв. - гаранция 2 г. / 50 000 км (до изчерпване на количествата).

Още инфо...>

 
sex video